figure element

Profiteer nu van onze vroegboekdeals

Ga met elkaar een onvergetelijke familievakantie tegemoet

Klaar voor dé familievakantie van je leven? Boek dan één van de Family Road Trips bij Sunweb. Met deze bijzondere vakanties geniet het hele gezin en ga je met elkaar een groot avontuur tegemoet op de bestemming van jouw keuze. Profiteer nu van onze vroegboekdeals en beleef een vakantie om nooit meer te vergeten…

Wanneer je een Family Road Trip boekt, kun je alvast uitkijken naar een aantal toffe dingen! Zo start deze ultieme familievakantie al direct wanneer je thuis de straat uitrijdt, wordt de autorit een feestje, tippen we allerlei fotogenieke plekjes op de route, en kun je deelnemen aan spectaculaire activiteiten van FamFun. Wat dacht je van kanoën, fietsen of raften? Op iedere bestemming zijn er weer andere grandioze activiteiten inbegrepen waar je als gezin aan kunt deelnemen. Ga samen op ontdekking en maak met elkaar fijne herinneringen.

argeles

Waarom een Family Road Trip?

  • Inclusief toffe FamFun activiteiten
  • Beleef met elkaar de ultieme gezinsvakantie
  • Maak van de autorit een feestje!
Profiteer van vroegboekdeals

Profiteer van vroegboekdeals

Nu tijdelijk de best beoordeelde familie accommodaties tegen de aller beste prijzen. Je vindt al een vakantie vanaf 79€.

Ontdek FamFun

Ontdek FamFun

Ontdek alles over het FamFun pakket dat inbegrepen is bij een Family Road Trip.

Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar) (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar) (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar) (tot 2 jaar)