Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Aparthotel San Eloy

Het levendige San Eloy ligt op een rustige lokatie buiten het centrum van Tossa de Mar. Als je aankomt, dan valt meteen het bijzondere gebouw op: San Eloy bevindt zich in een kasteel!

De kamers en appartementen van Aparthotel San Eloy zijn netjes ingericht en kijken uit op het mooi aangelegde terrein waar de faciliteiten liggen. Er is een zwembad waar verschillende waterspellen georganiseerd worden en een zwembad waar je lekker rustig een duik kunt nemen. Voor kinderen is er een kinderbadje, een speeltuintje en wordt er van alles georganiseerd. Zij hoeven zich in dit vakantieparadijs geen moment te vervelen. ’s Avonds gaat het feest gewoon door: kinderen kunnen dansen tijdens de minidisco en daarna is er een leuke show. Wil je graag naar het strand of het centrum van Tossa de Mar: de minibus van San Eloy brengt je er naartoe.

Lees verder

  • Levendig aparthotel
  • Veel faciliteiten
  • Buiten het centrum
  • Shuttle naar strand en centrum

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 1 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Marco - 18 augustus 2017
"Onze kamer was op de begane grond en had twee slaapkamers. Zit je op de eerste of tweede verdieping dan moet je met een gammele trap omhoog. De gebouwen zijn verouderd en duidelijk zeer slecht onderhouden. Eenmaal binnen wordt het duidelijk dat deze uitstraling ook daar is voortgezet. Alles is zwaar gedateerd en voelt gammel aan. De bedden zijn alles behalve comfortabel. Veel te hard en het tweepersoonsbed is maar 1,40 breed. Aan weerszijden was ook geen ruimte, je rolt dus steeds tegen de muur ..."Lees verder

Bekijk alle beoordelingen

Deze accommodatie werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
0%
Stel ouder dan 30 jaar
0%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
50%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
0%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
50%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=6143858


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)