Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Mercury - all inclusive

6

Hotel Mercury is een eenvoudig hotel op ongeveer 150 meter van het strand van Santa Susanna en circa 800 meter van het centrum. Als je hier 's morgens opstaat hoef je dus niet ver te lopen, voordat je met je voeten in het heerlijke zeewater staat. Daarnaast maken de vele (sportieve) faciliteiten, een miniclub en een actief animatieteam dit een perfect hotel voor het hele gezin.

De kamers zijn zien er netjes uit en vanaf het balkon heb je uitzicht over zee, het zwembad of de omgeving. Een dagje bijkleuren kan aan de rand van het zwembad. Ben je juist wat sportiever ingesteld? Dan biedt de fitnessruimte uitkomst. Uiteraard kun je ook de omgeving ontdekken, want Santa Susanna barst van de gezelligheid gedurende de zomermaanden.

Lees verder

  • Centraal gelegen
  • Ideaal voor gezinnen

Verzorging

prijzen zien & boeken
6

Klantwaardering

gebaseerd op 7 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

10 June 2017
"ben nu 3maal geweest in 4 jaar tijd. het hotel gaat zienderogen achteruit met betrekking tot de maaltijden en bouwwerk. personeel doet zijn best maar de dames van de receptie kunnen wel iets vriendeliker zijn. de russen hebben duidelijk voorrang."

Bekijk alle beoordelingen

Deze accommodatie werd geboekt door

Reizigers alleen
2,5%
Stel t/m 30 jaar
15%
Stel ouder dan 30 jaar
7,5%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
25%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
37,5%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
12,5%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=168726


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar) (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar) (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar) (tot 2 jaar)