Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Aqua Hotel Onabrava

8,8

Aqua Hotel Onabrava bevindt zich aan de mooie, lange wandelboulevard, vlak bij het schitterende strand. Het moderne hotel heeft vele faciliteiten, waaronder een groot, mooi zwembad met daar omheen een ruim zonneterras met ligbedden. De prachtige spa van Aqua Hotel Onabrava heeft vele ontspanningsmogelijkheden. Allereerst kun je goed tot rust komen in de sauna, de jacuzzi en in kleine zwembaden met uiteenlopende temperaturen. Het verwarmde binnenzwembad met zout water is heerlijk voor spieren die hard gewerkt hebben in de fitnessruimte van de spa. Daarnaast heb je nog de mogelijkheid om weg te dromen tijdens een fijne massage of schoonheidsbehandeling. In het restaurant kun je elke dag genieten van een uitgebreid, internationaal buffet. Een drankje kun je rustig drinken in de pianobar, maar ook kun je ervoor kiezen om naar de ‘music bar’ te gaan. Hier worden regelmatig leuke shows gegeven en kunnen kinderen meedansen tijdens de minidisco.FamFunBij alle accommodaties in Santa Susanna is het FamFun pakket inbegrepen zodat je nóg meer uit je vakantie kunt halen. In Santa Susanna kun je gratis deelnemen aan de volgende activiteiten;- 1 activiteit bij Activ Natura: kies tussen hoogtouwen parcours óf een Laser game.- ticket voor 1 uur toegang Playa aquapark- een unieke FamFun Beach D...

Lees verder

  • Inclusief FamFun activiteitenprogramma
  • Aan de wandelpromenade
  • Prachtige spa
  • Showcooking
  • Entertainmentprogramma
  • Groot zwembad

Verzorging

prijzen zien & boeken
8,8

Klantwaardering

gebaseerd op 4 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

12 May 2018
"waren hier voor een lang weekend van 4 dagen. Perfecte locatie t.o.v. treinstation en keurig hotel. Niets op aan te merken"

Bekijk alle beoordelingen

Deze accommodatie werd geboekt door

Reizigers alleen
1,2%
Stel t/m 30 jaar
16,7%
Stel ouder dan 30 jaar
23,5%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
16%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
26,5%
Groepen vrienden
4,3%
Overige groepen
11,7%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=39392


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)