Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Aqua Hotel Montagut

8,6

Aqua Hotel Montagut ligt op slechts een klein stukje lopen van het prachtige strand van Santa Susanna. Ook de gezellige wandelboulevard, die helemaal doorloopt tot aan Malgrat de Mar, is vlakbij. Je verblijft in dit moderne hotel in een mooie suite, die erg luxe is ingericht. Ook is dit hotel wat kleinschaliger dan de andere Aqua Hotels.Voor een frisse duik heeft Aqua Hotel Montagut een mooi zwembad en genieten van zon, lekkere drankjes en heerlijke snacks kan op het fijne terras. Voor kinderen is er een apart kinderzwembad. Ook kunnen zij gemakkelijk vriendjes maken tijdens leuke activiteiten bij de miniclub en ’s avonds is er ook nog eens minidisco!In het restaurant staat elke dag een smakelijk buffet voor je klaar en een aantal gerechten maakt de kok klaar terwijl je toekijkt. Na het diner wordt er gezorgd voor een leuke dans- of muziekshow.FamFunBij alle accommodaties in Santa Susanna is het FamFun pakket inbegrepen zodat je nóg meer uit je vakantie kunt halen. In Santa Susanna kun je gratis deelnemen aan de volgende activiteiten;- 1 activiteit bij Activ Natura: kies tussen hoogtouwen parcours óf een Laser game.- ticket voor 1 uur toegang Playa aquapark- een unieke FamFun Beach Day inclusief vele activiteitenHet exacte programma wordt ter plaatse bekendgemaakt e...

Lees verder

  • Inclusief FamFun activiteitenprogramma
  • Ruime, moderne kamers
  • Vlak bij boulevard
  • Animatieprogramma
  • Strand dichtbij

Verzorging

prijzen zien & boeken
8,6

Klantwaardering

gebaseerd op 11 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

30 July 2018
"Alles was prima. Het eten top. Kamers schoon. Personeel vriendelijk. Om het alleen helemaal top te maken zullen ze betere matrassen in bedden moeten gebruiken."

Bekijk alle beoordelingen

Deze accommodatie werd geboekt door

Reizigers alleen
0,7%
Stel t/m 30 jaar
2,7%
Stel ouder dan 30 jaar
24,3%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
16,2%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
29,7%
Groepen vrienden
8,1%
Overige groepen
18,2%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=40062


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)