Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Checkin Pineda

6,6

Voor een zorgeloze zonvakantie in Pineda de Mar is Hotel Checkin Pineda een heerlijk hotel. Door de gunstige ligging kan je iedere minuut van de vakantie optimaal genieten en geheel naar eigen wens invullen.

Zo ligt Checkin Pineda op steenworp afstand van het centrum en op enkele minuten lopen van het mooie strand. Pineda is een nog typisch Spaans plaatsje met een gemoedelijke sfeer. Gezellige barretjes en restaurantjes zijn zeker niet moeilijk om te vinden. Maar met het treinstation in de nabije omgeving zijn leuke uitstapjes ook een mooie optie.

Animatie wordt, afhankelijk van het weer, verzorgd op het strand. Je kan, eveneens afhankelijk van het weer, gebruik maken van fietsen, kajaks en een springkussen. s' Avonds wordt er gezorgd voor muziek. Aan de bar kan genoten worden van een drankje, maar een potje poolen is natuurlijk ook altijd leuk. De kamers zijn eenvoudig en netjes ingericht.

Lees verder

  • Centraal gelegen
  • Treinstation op loopafstand
  • Kleinschalig

Verzorging

prijzen zien & boeken
6,6

Klantwaardering

gebaseerd op 3 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

2 August 2016
"prijs kwaliteit verhouding klopt wel. Eten was eerst koud, aangegeven bij manager.Was beter geworden. Jammer dat door de grote groepen er een wachtrij voor de eetzaal staat. De groepen zijn grotendeels gehandicapten, ik kan me voorstellen dat sommigen dit bezwaarlijk vinden. Wij vonden dit oke. Dit moet wel van tevoren aangegeven worden."

Bekijk alle beoordelingen

Deze accommodatie werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
28,6%
Stel ouder dan 30 jaar
7,1%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
28,6%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
28,6%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
7,1%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=168740


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar) (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar) (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar) (tot 2 jaar)