Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Papi

7,7

Hotel Papi ligt om de hoek van de lange wandelpromenade met vele winkeltjes en gezellige restaurants. Ga je graag naar het strand ook dan zit je hier goed: je hoeft alleen maar een klein stukje te wandelen en door het voetgangerstunneltje te lopen en je bent er al.

Hotel Papi heeft een prachtig zoutwaterzwembad compleet met hydromassage en een mooie waterval die ’s avonds verlicht is. Voor kinderen is er een kleurrijke waterspeeltuin met twee leuke glijbanen voor de nodige uurtjes waterpret. Van een koel drankje nippen kan op een ligbedje op het zonneterras, maar ook op één van loungebanken. In het restaurant staat elke dag een smakelijk buffet voor je klaar, een aantal keer per week aan de hand van een thema. Sommige gerechten worden klaargemaakt op de grill waar je bij staat.

Sport en spel zijn in dit hotel erg belangrijk: overdag worden er allerlei spellen en wedstrijdjes georganiseerd en ’s avonds wordt gezorgd voor een leuke show, karaoke of live muziek. Tijdens schoolvakanties is het voor kinderen extra feest: zij kunnen dan mee doen met activiteiten bij de mini-club!

Lees verder

  • Prachtig zwembad
  • Leuke animatie & mini-club
  • Kleurrijk kinderzwembad met glijbanen

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,7

Klantwaardering

gebaseerd op 1 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

nancy - 12 juli 2015
"Als ik iets mocht veranderen dan zou het een all in moeten woorden. De rest is super. Ook voor alle leeftijden is er wat leuks geregeld Door het animatieteam"

Bekijk alle beoordelingen

Deze accommodatie werd geboekt door

Reizigers alleen
11,8%
Stel t/m 30 jaar
2,9%
Stel ouder dan 30 jaar
23,5%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
35,3%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
14,7%
Groepen vrienden
2,9%
Overige groepen
8,8%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=39697


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar) (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar) (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar) (tot 2 jaar)