Hotel Neptuno - halfpension

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Neptuno - halfpension

7,8

Hotel Neptuno is perfect gelegen, namelijk in het hart van Calella. Neptuno biedt al het comfort en faciliteiten voor een heerlijke vakantie! Het hotel heeft onder andere twee zwembaden en een animatieprogramma. Terwijl je aan de rand van het zwembad zit, voel je de zonnestralen op je gezicht. Eén van de twee zwembaden is alleen voor volwassenen, voor als je echt even wilt relaxen. Het is heerlijk warm, daar heb je al die tijd naar verlangd en nu is het dan eindelijk zo ver; vakantie!

De kamers van Hotel Neptuno zijn van alle gemakken voorzien en als je naar het strand wil dan hoef je maar een paar stappen te zetten. Ideaal. Je loopt ook zo het oude centrum in waar je heerlijk kunt slenteren door de straten en kunt winkelen. Natuurlijk mag je Calella niet verlaten zonder eerst echte Spaanse Tapas te hebben gegeten. Als je de drukte wil ontvluchten, loop je het stadspark in (Parc Dalmou). Hier kun je uitrusten te midden van dennen- en eikenbomen. In Hotel Neptuno beleef je een heerlijke vakantie aan de Costa Brava.

Lees verder

  • Diverse openbare ruimten gerenoveerd winter 2016/17
  • Gelegen in het hart van Calella
  • Animatieteam

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,8

Klantwaardering

gebaseerd op 1 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Fam. Sosrojoedo uit EHV - 15 augustus 2015
"We hebben het goed naar ons zin gehad. Ook voor kinderen voldoende vermaak. Dit was de 2de keer dat we in hotel Neptuno verbleven. Ze doen het perfect, complimenten"

Bekijk alle beoordelingen

Deze accommodatie werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
22,2%
Stel ouder dan 30 jaar
44,4%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
11,1%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
0%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
22,2%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=167176


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar) (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar) (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar) (tot 2 jaar)