Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. La Masia

7,9

La Masia ligt midden in het toeristische centrum van Blanes op de gelijknamige camping. Op slechts een klein stukje wandelen vind je het mooie kiezelstrand. Je kunt hier genieten van de gezelligheid van een camping en toch comfortabel verblijven in een appartement.

Voor een frisse duik zijn er zijn twee grote zwembaden en lekker genieten van het zonnetje kan op het terras met ligstoelen. Ben je liever wat sportiever bezig, dan hoef je je geen moment te vervelen want er zijn genoeg sportmogelijkheden: van tafeltennis en voetbal tot fitness en aquarobics. Voor kinderen is het hier een feestje! Er zijn twee aparte kinderbadjes en er is een fantastische, kleurrijke waterspeeltuin, waar zij lekker kunnen spelen.

De appartementen bevinden zich in twee verschillende gebouwen. De 3-kamerappartementen en 2-kamerappartementen type A bevinden zich in het hoofdgebouw. De 2-kamerappartementen type B bevinden zich in het bijgebouw. Bij een verblijf van 1 mei t/m 13 juni en van 1 september t/m 30 september krijg je 1x gratis toegang per persoon per verblijf tot de mooie spa van de camping, waar je heerlijk kunt ontspannen in de sauna en jacuzzi of een duik kunt nemen in het binnenzwembad.

Lees verder

  • In juli/augustus erg populair bij jongeren
  • Twee zwembaden
  • Veel sportmogelijkheden
  • Mooie spa
  • Waterspeeltuin en speeltuin

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,9

Klantwaardering

gebaseerd op 9 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

19 May 2017
"Mooi appartement netjes en schoon vriendelijk personeel"

Bekijk alle beoordelingen

Deze accommodatie werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
10,2%
Stel ouder dan 30 jaar
33,4%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
16,8%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
18,4%
Groepen vrienden
8,3%
Overige groepen
12,8%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=37902


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)