Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Campomanes

Appartementen Campomanes liggen in de jachthaven Luis Campomanes. Deze haven is eveneens bekend als Marina Greenwich en ligt in een baai tussen Altea en Calpe. Behalve een gezellige jachthaven met terrasjes en wat winkeltjes vind je ook een strandje bij deze appartementen.

Wil je de omgeving verkennen? Met de auto sta je in ongeveer tien minuten in het centrum van Altea of in het levendige centrum / op het prachtige strand van Calpe. Ben je op zoek naar een grote supermarkt? Deze bevindt zich aan het begin van de weg die vanaf de nationale weg naar de jachthaven loopt. Nadat je de prachtige omgeving hebt ontdekt, heb je bij ‘thuiskomst’ nog de mogelijkheid om een duik te nemen in het zwembad. Daarna geniet je lekker van een goed glas wijn op het balkon van je ruime appartement.

Lees verder

  • In de jachthaven Luis Campomanes
  • Ruime appartementen
  • Strand dichtbij

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 1 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

A.Zijlstra - 1 juni 2018
"Appartement is redelijk goed, als je uit eten wil gaan is er weinig mogelijkheden of je moet naar club Atlantic gaan is vrij duur om vol te houden. Supermarktje en bakkertje niet aanwezig ,dicht bijzijnde supermarkt is op zondag dicht dus op goed geluk naar altrea anders heb je op zondag geen eten. Verder kan je bij de haven weinig vinden ,en niet een boulevardje pakken. Alles wat je wilt doen moet naar een stad rijden,wat je ook niet elke dag wilt doen. Het strand is niet prettig,grote kiezel..."Lees verder

Bekijk alle beoordelingen

#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=194486


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)