Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Geisler

8,7

Appartementen Geisler is de ideale uitvalsbasis voor een actieve vakantie in Maryhofen. Vanuit je appartement kijk je recht op de bergen en na een korte wandeling sta je al in het gezellige centrum. De ruime appartementen zijn comfortabel en modern ingericht en beschikken o.a. over een ruime woonkeuken en een gezellige woonkamer. In de supermarkt in het centrum kun je je dagelijkse boodschappen doen en in de zeer verzorgde keuken kun je de lekkerste gerechten bereiden. Een keertje geen zin om te koken? Op slechts 200 meter afstand vind je al een restaurant waar je terecht kunt voor een heerlijke maaltijd.

Mayrhofen is een paradijs voor de actieve vakantieganger die het drukke dagelijkse leven even achter zich wil laten. Wanneer de sneeuw plaats maakt voor groene weilanden is het tijd om de wandelschoenen uit de kast te halen. Met 200 km aan wandelpaden, 20 mountainbikeroutes en verschillende klimgebieden is er voor elk wat wils. Geniet volop van de Oostenrijkse zomer in appartementen Geisler.

Lees verder

  • Moderne, ruime appartementen
  • Prachtig uitzicht op de bergen

Verzorging

prijzen zien & boeken
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=181776


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)