Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Apart Hotel Therese

8,9

Aparthotel Therese hotel ligt midden tussen het uitgestrekte gebergte en de prachtige natuur van Oostenrijk en slechts een paar minuten lopen van het sfeervolle Mayrhofen. De mooie locatie van dit gastvrije hotel zorgt voor een unieke sfeer; ervaar de Zillertalbergen tijdens een heerlijke vakantie in Oostenrijk.

Apart Hotel Therese is de perfecte startlocatie om de mooiste plekjes van de Zillertalbergen te ontdekken. En door de vele faciliteiten in de omgeving hoeft niemand zich te vervelen. Zo kun je met de kabelbaan naar de top van de berg om een van de mooiste uitkijkpunten van Mayrhofen te bezoeken. Verder zijn er veel wandelroutes en kun je raften of kajakken.

Vakantiegangers die liever willen relaxen op vakantie zijn bij Aparthotel Therese ook aan het goede adres. Het hotel heeft namelijk een geweldig aanbod aan wellnessfaciliteiten. Laat je spieren tot rust komen in de sauna of Turks stoombad of droom weg in de comfortabele lounge  met spectaculair uitzicht op de natuur.

Lees verder

  • Geweldige locatie
  • Wellnessfaciliteiten
  • Rustig hotel

Verzorging

prijzen zien & boeken
8,9

Klantwaardering

gebaseerd op 9 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

20 July 2018
"Wanneer je zelf wilt koken zijn er 2 kookplaten, en voor 2 personen veel te grote pannen. Dus een tipvoor wie zelf wil koken, neem zelf een paar kleine pannetjes mee."

Bekijk alle beoordelingen

Deze accommodatie werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
5,8%
Stel ouder dan 30 jaar
71,2%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
5,8%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
7,7%
Groepen vrienden
3,8%
Overige groepen
5,8%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=150969


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)