Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Alpenhotel Tirolerhof

Geniet van een heerlijke vakantie in het luxe Alpenhotel Tirolerhof. Adem de frisse berglucht in en ga erop uit! De omgeving met mooie natuur en de bergen leent zich uitstekend voor prachtige wandelingen. Wil je juist even ontspannen dan kan dit in de spa. 's Avonds kan je heerlijk dineren in het restaurant. Laat je verrassen door de bijzondere creaties van de kok. Warm nog even helemaal op bij de openhaard voordat je gaat slapen. De kamers zijn comfortabel en modern ingericht met een Tiroolse twist.

Lees verder

  • Spa
  • Binnenzwembad
  • Prachtige omgeving
  • Moderne kamers

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 1 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

26 May 2018
"Ik kreeg de indruk dat de magere receptionist een hekel aan Hollanders had zo chagrijnig deed hij. De dikkere was erg vriendelijk. Sommige dagen was het eten super. Een andere keer weer was het vlees erg taai en zwart aan de onderkant. Over het algemeen goed. Minpunt... ik kreeg een fles Kraanwater bij het eten want ik drink alleen maar water en moest dus voor 14 dagen €35,00 aan Kraanwater betalen!!! En nee het was geen Spa of iets anders. Belachelijk duur. Toen ik betaalde de avond voor vert..."Lees verder

Bekijk alle beoordelingen

Deze accommodatie werd geboekt door

Reizigers alleen
25%
Stel t/m 30 jaar
0%
Stel ouder dan 30 jaar
25%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
25%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
25%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=6150617


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)