Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Ervaringen

Beoordelingen

Er zijn 98 beoordelingen voor Appartementen Gletscherpanorama ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

9,0
Kamer
9,0
Maaltijden
9,1
Vakantie algemeen
8,9
Overige faciliteiten
8,6
Prijs/kwaliteit
9,0
Ligging
9,0
Schoonmaak
9,4
Personeel
9,0
Kindvriendelijkheid
9,4
  1. Door:
    Anoniem
    Periode:
    augustus 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,5
    Kamer
    9,0
    Ligging
    8,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Goed verzorgd en schoon appartement met alles erop en eraan. Heerlijke plek om te verblijven.Ik kan geen minpunt bedenken.
  2. Door:
    Anoniem
    Periode:
    augustus 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,7
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Zeer vriendelijk personeel. Heel handig dat ze Nederlands-talig zijn. We dreigden na sluitingstijd van de receptie aan te komen. Geen probleem, via een telefonisch doorgegeven code en een sleutelkastje konden we toch in het appartement, mochten we te laat arriveren. Dat was gelukkig net niet aan de orde. Zeer schone kamers, ruim opgezet, ook een ruime toegang tot het appartementencomplex. Qua ligging geweldig mooi, uitzicht op de bergen. Helaas door een wespenplaag weinig van het prachtige terras kunnen genieten. De dames van Sunweb hebben geweldig leuke activiteiten georganiseerd. Normaal doen wij niet met `animatie` mee, maar dit was geweldig, raften, een barbecue op een prachtige plek en Suppen. We hadden slechts één kleine tegenvaller: de sauna was niet dagelijks open. Maar ook daarin dacht het personeel mee. De Sommerkarte van Kaprun/Zell am See maakt dat er veel mogelijkheden zijn, zonder dat je op hoge kosten komt. Al met al een heerlijke vakantie!
  3. Door:
    Anoniem
    Periode:
    augustus 2017
    Gezelschap:
    Vrienden
    8,7
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Wij hadden appartement nummer 9 en dit was absoluut het mooiste appartement wat wij ooit bezocht hebben in Oostenrijk. Het uitzicht over de Kitzsteinhorn vanaf het balkon was fantastisch en ook de inrichting van het appartement is super.
  4. Door:
    Anoniem
    Periode:
    augustus 2017
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    7,8
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Ligging van de locatie is mooi, receptie erg vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader zowel voor winter als zomer, prijs kwaliteit verhouding prima, alles netjes en schoon, hangt een goede sfeer!
  5. Door:
    Anoniem
    Periode:
    augustus 2017
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    9,5
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Wij zaten in het gerenoveerde gedeelte van Appartementen Gletscherpanorama en het is een supermooi appartement met alles erop en eraan. Ligging is mooi tussen alle bezienswaardigheden in en de activiteiten welke je met de summercard kan doen maakte de vakantie helemaal af. In het najaar wordt het andere gedeelte ook gerenoveerd en dan is heeft het gehele complex en mooi, luxe en warm interieur.
  6. Door:
    Anoniem
    Periode:
    augustus 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,7
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Ruime studio met een mooi uitzicht.
  7. Door:
    Anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,4
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Wij zaten in appartement 15, een studio B. De kamer was erg schoon en van alle gemakken voorzien: vaatwasser, combimagnetron/oven, grote badkamer, volledig uitgeruste keuken met zelfs een kaasschaaf en een Senseo apparaat. Wel was er maar 1 koekenpan, de volgende keer zou ik een extra meenemen. De bedden waren goed. De kamer was koel genoeg ondanks dat er geen airco was. In de kelder is er een grote parkeergarage, enig minpunt: er zijn 27 parkeerplaatsen in de kelder en 34 te verhuren appartementen, in het hoogseizoen kan het dus wel eens voorkomen dat je niet kan parkeren, zoals bij ons het geval was toen we laat terug waren. De parkeergarage is alleen met je pasje toegankelijk dus de auto staat veilig en is heerlijk koel. Het Nederlandse personeel is super vriendelijk en de broodjesservice is perfect!Aan de overkant van de straat is een goed restaurant, maar het restaurant Kitsch & Bitter in het centrum vindt ik persoonlijk nóg beter.De zomerkaart die je gratis krijgt bij het appartement zorgt ervoor dat je bijna geen extra kosten hebt tijdens je vakantie, bijna alles is gratis! Top! Ook de FamFun `kaart` van Sunweb viel goed in de smaak. Zo kan je gratis suppen op het meer en gratis raften.Een tip is om de top van de Kitzsteinhorn te bezoeken. Je kan met de liften omhoog en het uitzicht is schitterend! Ook de Schmitten zijn een aanrader, boven heb je een leuke wandeltocht naar andere liften en een restaurantje met onderweg prachtig uitzicht. Deze route is ook voor kinderen heel erg leuk. De Sigmund-Thun-Klamm is een aanrader voor `beginners` en gezinnen met jonge kinderen. De klamm zelf is prachtig, en in een half uurtje ben je boven. Dan kan je kiezen: Terug naar beneden (10 minuten) of linksaf voor een rondje om het meer (1,6 km lopen). Wij hebben de klamm 2 keer gelopen, en 2 keer de route langs het meer gekozen. Je hebt langs het meer mooie strandjes, een speeltuintje en een restaurantje. Kortom: Wij hebben een top vakantie gehad!
  8. Door:
    Anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    9,3
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Geweldig appartementencomplex, we hadden groot appartement met eigen tuintje en de faciliteiten en service zijn fantastisch, echt een aanrader (zeker met gezin en jonge kinderen).
  9. Door:
    Anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    8,7
    Kamer
    8,0
    Ligging
    10,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    We hebben een week genoten van ons appartement dat zeer mooi uitzicht had op de Kitzsteinhorn. De ruimtes waren zeer schoon en netjes, de parkeerplaats onder het gebouw en de lift in het gebouw maken alles zeer toegankelijk. De ligging is fantastisch. Naast het uitzicht zijn alle voorzieningen op loopafstand en de bezienswaardigheden binnen een half uur met de auto te bereiken. Genoeg te doen en te zien. Wij hebben genoten.
  10. Door:
    André Vogel
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    10,0
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Het complex bestaat uit 2 (gekoppelde) gebouwen. Wij zaten in het gerenoveerde gedeelte.Toen we binnen kwamen waren we vol verbazing. Wat een super accommodatie is het geworden. Echt een aanrader. Er was echt op niets bezuinigd. Fantastisch mooie keuken met de nieuwste apparatuur, in alle(slaap) kamers smart televisie , De manier waarop deze zijn opgehangen, zo gaaf.......
  11. Door:
    Anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    8,8
    Kamer
    9,0
    Ligging
    8,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Wij verbleven in een heerlijk en ruim 8-persoons appartement van alle gemakken voorzien. Vriendelijk Nederlands sprekend personeel en ook de hostesses van Sunweb deden alles om de familie-activiteiten goed voor ons te regelen. Al met al een topvakantie gehad in appartementen Gletscher Panorama te Kaprun.
  12. Door:
    Anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    8,7
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Voor de 5e keer in dit mooie appartementen complex geweest en weer ontzettend goed bevallen.We waren heel blij met het familie fun xxl pakket en hebben daar ook gretig gebruik van gemaakt. Tevens weer zeer vriendelijk ontvangen en geholpen door de eigenaresse en door de twee activiteiten begeleiders van Sunweb. Deze twee meiden waren zeer vriendelijk en ook met het raften was er eentje mee gegaan. Dit werd door ons enorm gewaardeerd. De aangeboden BBQ was ondanks de regen ook zeer gezellig en lekker.Al met al een prachtige week gehad, we waren met een grote groep en hadden 3 appartementen gehuurd. Alles naar onze tevredenheid.
  13. Door:
    Anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    8,7
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Prima verblijf gehad in gletsjer panorama. Appartementen zeer modern en ruim. Ideaal de broodjes betstelservice. Het complex ligt centraal, ideaal voor uitstapjes. Super aanbod van sunweb famfun! We hebben genoten.
  14. Door:
    Anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,8
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Mooie locatie. Leuk dorp.
  15. Door:
    Anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,8
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    we hadden een studio voor 2 personen ,alles wat je nodig heb is aanwezig en alles is super schoon .heerlijk groot geheel overdekt balkon met een prachtig uitzicht op de kitzsteinhorn .klein minpuntje is het ontbreken van een parasol .met de kaprun zell am see card kan je echt heel veel zien en doen zonder extra kosten .verder prachtige wandelingen gemaakt door de bergen en echt heerlijk gegeten bij de dorfkrug aan de overkant van de weg .al met al een echte aanrader !!!!
  16. Door:
    Anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,0
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Wij komen al jaren naar Kaprun in de appartementen van Gletscherpanorama, vinden het een uitstekende lokatie en mooie appartementen en voor ons ook heel belangrijk: de Kaprunpas, waarmee je veel mogelijkheden hebt. Gletscherp. staat bij ons dan ook vast op het lijstje als we naar Oostenrijk gaan. We hebben drie lokaties gehad via Sunweb dit jaar, nl. in Flachau, Kaprun dus en in Fliess en dan steekt voor ons altijd app. Gletscherpanorama er boven uit!
  17. Door:
    André
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    10,0
    Kamer
    10,0
    Kindvriendelijkheid
    10,0
    Ligging
    10,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    We hadden een 3 kamer app gehuurd. Dit bleek net gerenoveerd te zijn. We zaten op de 3e verdieping. Onze mond viel open van verbazing. Zoo mooi geworden. We waren 5 jr geleden ook al in Gletscherpanorama geweest toen was het het al mooi. Alles wat je nodig heb is aanwezig en alles is super schoon en zosfeervol ingericht. Heerlijk groot geheel overdekte balkonnen met een prachtig uitzicht op de Kitzsteinhorn . Met de Kaprun Zell am See card kan je echt heel veel zien en doen zonder extra kosten . Je kunt heerlijk eten bij de Dorfkrug aan de overkant van de weg . Al met al een echte aanrader !!!!Dit is echt een topper
  18. Door:
    Anouk
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,7
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Fantastisch appartement met een mooi uitzicht. Alleen de kussens slapen niet zo lekker. Verder perfect!!!
  19. Door:
    Anoniem
    Periode:
    april 2017
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    8,7
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Heerlijk appartement, vriendelijk personeel, centraal gelegen en een heerlijk balkon met prachtig uitzicht. Vond wel de advertentie van Sunweb erg misleidend. Op de advertentie werd aangegeven wat voor een activiteiten te beleven waren, hiervoor waren twee verschillende kaarten nodig. We kwamen na de boeking erachter dat de kaarten nog helemaal niet geldig waren. Dit zou in het tweede boekingsproces zichtbaar zijn geweest. Maar door de advertentie waren we zo enthousiast dat wij dit niet in het tweede boekingsproces hebben gezien. Dus zo vrolijk gingen we niet onderweg om 1000 km te rijden met niet weten wat ons te wachten staat. De activiteiten die op de advertentie genoemd werden waren helaas nog niet mogelijk omdat het seizoen daarvoor nog niet begonnen was. We hebben ons uiteindelijk wel vermaakt maar heel anders dan in de advertentie aangegeven was.
  20. Door:
    Anoniem
    Periode:
    oktober 2016
    Gezelschap:
    Stel
    8,3
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Top ligging, super prijs kwaliteit verhouding
  21. Door:
    Arianne Romijn
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    8,5
    Kamer
    9,0
    Ligging
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Verblijf was prima Op de derde dag ging de ketel stuk en moesten we onverhoopt van appartementencomplex veranderen en dat is prima opgelost Verder was het erg rustig in het complex en in Kaprun genoeg eetgelegenheden en winkels te vinden. Wij hebben een super vakantie gehad
  22. Door:
    Rob Snuverink
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    9,0
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Voor de tweede keer geweest, echt helemaal uitstekend. De Zell am See Kaprun pas maakt de week meer dan uitstekend alleen, dit is de oplossing om allerlei aktiviteiten te ontplooien.
  23. Door:
    Anoniem
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    8,7
    Kamer
    9,0
    Ligging
    8,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Ruim appartement met groot balkon met schitterend uitzicht.
  24. Door:
    Wendy, Dennis
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    9,2
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    super appartement met 2 balkons, uitzicht op de Kitzsteihorn, rustig gelegen.erg gast vrij en vriendelijk!
  25. Door:
    J Wullems
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    10,0
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Alles mooi en schoon. Veilig parkeren in de garage. Goede service. Ons app. lag aan de zonzijde met uitzicht op de gletscher.
  26. Door:
    Deborah Buurma- van Heijn
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    8,0
    Kamer
    9,0
    Ligging
    4,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Het complex lag dicht langs de weg en dat maakte een hoop herrie. Verder waren er in Kaprun veel mensen uit Sadoei Rabie dus met Burka's aan en dat was minder... De mensen zijn wat brutaal, zaten ongevraagd en zonder toestemming aan mijn zoontje. Onze kamer had op het balkon na 12.00 geen zon meer dat was ook wel minder. De vaatwasser ging halverwege de week kapot daar hebben we wel naar gekeken en het gemaakt maar bleek toch nog stuk te zijn. Service van de receptie (Nederlands) was top geregeld.
  27. Door:
    Rieky
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    9,3
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Appartement was piekfijn in orde. Vriendelijke ontvangst, goede informatie. Prima broodjesservice. In een woord: TOP!
  28. Door:
    Anoniem
    Periode:
    augustus 2016
    Gezelschap:
    Stel
    9,4
    Kamer
    8,0
    Ligging
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Uitstekende locatie. Goed verzorgd. Jammer dat er geen makkelijke stoelen in de studio aanwezig was.
  29. Door:
    joop
    Periode:
    augustus 2016
    Gezelschap:
    Stel
    8,0
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Schoon en opgeruimd Bij vragen een vriendelijk antwoord
  30. Door:
    Anoniem
    Periode:
    augustus 2016
    Gezelschap:
    Stel
    9,2
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    we hebben een hele mooie vakantie gehad in Kaprun. Het appartement was super! En in de omgeving is heel veel te doen. In Kaprun zijn hele leuke restaurants waar je goed kunt eten.
  31. Door:
    Anoniem
    Periode:
    augustus 2016
    Gezelschap:
    Vrienden
    10,0
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Was geweldig.
  32. Door:
    mariane en henk
    Periode:
    augustus 2016
    Gezelschap:
    Stel
    10,0
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Het was een geweldig verblijf
  33. Door:
    Anoniem
    Periode:
    augustus 2016
    Gezelschap:
    Stel
    10,0
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Prachtig appartement met zicht op de Kitzsteinhorn.
  34. Door:
    Peter
    Periode:
    augustus 2016
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    8,0
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Prettig gelegen appartement, schoon, ruim, netjes en helemaal naar wens.
  35. Door:
    Berg
    Periode:
    augustus 2016
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    7,8
    Kamer
    8,0
    Ligging
    7,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Schoonmaakkosten zijn belachelijk hoog. Heel veel mensen in burka,s in Kaprun en omgeving. Mooi appartement met sauna en prachtig uitzicht. Vriendelijk en behulpzaam ontvangst.
  36. Door:
    Anoniem
    Periode:
    augustus 2016
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    8,8
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Prettig verrast over de ruimte en de uitrusting van het appartement.
  37. Door:
    Familie Nieborg
    Periode:
    augustus 2016
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    8,8
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Alles prima verzorgd. Ruim van opzet. Zeer volledige inrichting, ook in de keuken. Zeker een aanrader! Voor jonge kinderen weinig speelmogelijkheden vlakbij appartement.
  38. Door:
    Wil
    Periode:
    augustus 2016
    Gezelschap:
    Stel
    9,3
    Kamer
    10,0
    Ligging
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Hartstikke goed.
  39. Door:
    Anoniem
    Periode:
    augustus 2016
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    8,0
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Mooi, schoon, ruim appartement, vind het bij regenachtig weer wel donker binnen. Super veel gezien dankzij de Zell am see Kaprun kaart. Zijn wel veel arrebieren daar, dat is jammer.
  40. Door:
    Anoniem
    Periode:
    juli 2016
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    8,8
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Apparten is erg mooi en redelijk nieuw. Alle activiteiten in de omgeving door de zell am see pas gratis en die pas krijg je er gewoon bij. Geweldig. Wat wel even wennen is is het feit dat er in de zomer ongeveer 25% arabieren ook op vakantie zijn. Beetje raar maar ze zijn vriendelijk. Het geeft alleen wel een beetje raar beeld in oostenrijk al die vrouwen met bourka''s.
  41. Door:
    Anoniem
    Periode:
    juli 2016
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    8,8
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Apparten is erg mooi en redelijk nieuw. Alle activiteiten in de omgeving door de zell am see pas gratis en die pas krijg je er gewoon bij. Geweldig. Wat wel even wennen is is het fijt dat er in de zomer ongeveer 25% arabieren ook op vakantie zijn. Beetje raar maar ze zijn vriendelijk. Het geeft alleen wel een beetje raar beeld in oostenrijk al die vrouwen met bourka''s.
  42. Door:
    Anoniem
    Periode:
    juli 2016
    Gezelschap:
    Stel
    8,5
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Ruime, mooie 3p-studio met gletscherzicht.Er is veel te doen en zien in de omgeving.Veel plezier van de sommercard gehad.
  43. Door:
    Kees
    Periode:
    juli 2016
    Gezelschap:
    Stel
    8,7
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Mooie nette studio met prachtig uitzicht. Veel te zien in de omgeving.
  44. Door:
    Fam Smit uit Heerde NL
    Periode:
    juli 2016
    Gezelschap:
    Stel
    8,6
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Wij zijn nu voor de tweede keer in dit appartement geweest, en het bevalt prima zeer netjes schoon en ruime appartementen, wij komen zeker nog een keer terug. Ook een compliment voor Sunweb het reserveren was weer prima geregeld.
  45. Door:
    Anoniem
    Periode:
    juli 2016
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    9,0
    Kamer
    10,0
    Ligging
    9,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Super mooi appartement. Wij hadden een 3 kamer appartement. 2 grote slaap kamers met 2 prima badkamers. Een ruime woon kamer met keuken met vaatwasmachine, oven, magnetron en een groot balkon met prachtig uitzicht . De kaprunpas was prima daardoor veel activiteiten kunnen doen zonder extra kosten. Voor allemaal een zeer geslaagde vakantie.
  46. Door:
    Anoniem
    Periode:
    juli 2016
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    8,3
    Kamer
    7,0
    Ligging
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Vorige keer hadden wij een tweekamer appartement waar 2 tweepersoonsbedden aanwezig waren. Dit keer was er maar 1 tweepersoonsbed en een slaapbank.Wij vonden de slaapbank niet lekker liggen en hebben dus niet goed geslapen bij het Gletscherpanorama. Volgende keer boek we wel een 3 kamerappartement als we met z'n vieren gaan want dit was toch een behoorlijke min punt. Er zit dus wel een verschil in de kamers. Het is maar hopen dat je de goede krijgt.
  47. Door:
    W.C. van der Bijl
    Periode:
    juli 2016
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    10,0
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Prachtig appartement. Ruime kamers. Schoon, luxe, mooi uitzicht. Nederlanders die het beheren, zeer vriendelijk. Niets op aan te merken.
  48. Door:
    Anoniem
    Periode:
    juli 2016
    Gezelschap:
    Vrienden
    10,0
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Zeer compleet inventaris, zeer schoon, vriendelijk personeel en een mooie ligging met prima uitzicht. Parkeergarage onder is erg fijn. De staussensee en de kitzsteinhorn zijn zeker de moeite waard om te bezoeken!
  49. Door:
    Anoniem
    Periode:
    juli 2016
    Gezelschap:
    Stel
    8,0
    Kamer
    8,0
    Ligging
    7,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Prima accommodatie, zeer schoon!
  50. Door:
    Tom Nys
    Periode:
    juli 2016
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    9,2
    Kamer
    10,0
    Ligging
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Zeer ruim appartement, modern, netjes en goed gelegen. Een aanrader!
  51. Door:
    Linda
    Periode:
    juli 2016
    Gezelschap:
    Stel
    7,8
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Het appartement heeft een goede ligging: dicht bij een supermarkt, omliggende stadjes en zeer dichtbij de kabelbaan om de piste op te kunnen. Er zijn veel restaurantjes in de omgeving, dus als je geen zin hebt om te koken, zul je in Kaprun zeker iets lekkers kunnen vinden om te eten. De 'Dorfkrug' aan de overkant is met name een aanrader! Het appartement was groot en heel schoon. De keuken was wat klein ten opzichte van de rest van het appartement. Bijvoorbeeld maar 1 koekenpan en maar 2 kookpitjes. De badkamer was groot en voorzien van alle gemakken: dubbele wasbak, wc, douche en ligbad. Ons appartement had daarnaast een leuke tuin met uitzicht op de gletcher. Wellicht nog ligstoelen erbij en dan is het helemaal top! We vonden het een erg fijn verblijf en raden het zeker aan als thuisbasis om de buurt te verkennen.
  52. Door:
    Bert
    Periode:
    juni 2016
    Gezelschap:
    Stel
    7,8
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Het was een prachtig appartement . Maar er zijn ook appartementen die minder mooi uitzicht hebben. Wij hebben genoten!


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar) (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar) (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar) (tot 2 jaar)