Last Minute Frankrijk

Aantrekkelijke aanbiedingen naar Frankrijk!

Ben jij toe aan een grote dosis vitamine D en wil je ongegeneerd genieten van het Franse leven? Dan is een last minute naar Frankrijk precies wat je nodig hebt.

Frankrijk spreekt tot de verbeelding: schitterende stranden, uitgestrekte lavendelvelden historische steden en schilderachtige dorpjes. Deze ingrediënten in combinatie met de Franse gastronomie en de heerlijke wijnen maken van Frankrijk een land om verliefd op te worden.

Kan je niet wachten om dit prachtige land te ontdekken? Dan is een last minute naar Frankrijk precies wat je nodig hebt. Met deze goedkope aanbiedingen kun je genieten van een vakantie waar het je aan niets zal ontbreken en rijd je voor je het weet, de zon tegemoet!

Bekijk alle last minutes Frankrijk
tourdefrance kaart legenda

Waarom Frankrijk?

  • Beroemde wijngebieden
  • Schilderachtige dorpen
  • Sterrenstranden
Côte d'Azur
Côte d'Azur

Mondaine badplaatsen, een prachtige natuur en een betoverende kustlijn

Languedoc-Roussillon
Languedoc-Roussillon

Goudgele zandstranden, een kilometerslange kustlijn, foodmarkets en ongerepte natuur

Provence
Provence

De sprookjesachtigste regio van Frankrijk. Ontdek de dorpjes en enorme lavendelvelden

Vendée
Vendée

Een schitterende groene regio met veel diverse landschappen, en een adembenemend strand

Waarom Frankrijk?

Waar moeten we beginnen? Bij de schitterende goudgele stranden, het indrukwekkende landschap, de beroemde wijngebieden en de historische steden. Óf bij de zangerige taal, de prachtige chansons en goed gewaardeerde keuken? Frankrijk is een land van vele hoogtepunten en daarom een heerlijk vakantieland voor jong en oud. Ben jij al overtuigd en wil je gelijk een tripje boeken naar deze bijzondere bestemming? Boek dan nu jouw last minute richting Frankrijk. Weet je nog niet waar je heen wilt? Bekijk hier alle last minutes.

Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar) (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar) (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar) (tot 2 jaar)