figure element

LAST MINUTE SALE

Vind jouw ideale last minute autovakantie al vanaf €49!


Kun je niet langer wachten om op vakantie te gaan en wil je het liefst zo snel mogelijk vertrekken? Wij geven je groot gelijk en hebben daarom de beste last minute aanbiedingen voor jou op een rijtje gezet. Vind snel jouw ideale last minute autovakantie al vanaf €49 p.p. per week en trek erop uit!

Of je nu op zoek bent naar een last minute autovakantie in de zon of in de bergen, voor ieder is er wat wils! Rijd de zon tegemoet in bijvoorbeeld Spanje, Frankrijk of Italië en geniet binnen de kortste keren van warme zomerse dagen en heerlijke stranden. Ideaal voor de zonliefhebbers! Maar ook natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Trotseer de Oostenrijkse Alpen met de auto en kom binnen no-time volledig tot rust in de prachtige natuur. Met de hele familie of romantisch met z’n tweeën. Voor ieder reisgezelschap is er een perfecte last minute autovakantie te vinden! Boek dus snel en laat de vakantie maar beginnen!

Bekijk nu

Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)