Camping Village Bijela Uvala

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Camping Village Bijela Uvala

8,3

Camping Bijela Uvala is een fantastische familiecamping pal aan zee met allerlei leuke activiteiten en genoeg fijne plekjes om lekker te luieren. Aan zwemgelegenheid geen gebrek bij Camping Bijela Uvala. Naast zwemmen in de helderblauwe Adriatische Zee kun je ook  zwemmen in één van de twee zwembaden die je hier hebt. Verder vind je hier allerlei leuke sporten, zoals fitnessen en volleyballen. Bovendien zit het animatieteam niet stil en organiseerd allerlei leuke activiteiten.Natuurlijk is er ook genoeg te zien en te doen buiten de grenzen van de camping. Deze groene omgeving is het waard om te verkennen. Huur bijvoorbeeld eens een fiets en trek de regio in. Poreč is op een paar kilometer afstand. Met de fiets ben je hier zo. Als je dan trek hebt gekregen, kun je hier lekker eten. ’Lievr op de camping eten maar geen zin om zelf te kokkerellen? Geen probleem: bij Camping Bijela Uvala kun je ook heerlijke pizza’s en andere maaltijden afhalen.Bij alle accommodaties in Porec is het FamFun pakket inbegrepen zodat je nóg meer uit je vakantie kunt halen. In Porec kun je gratis deelnemen aan de volgende activiteiten;Ticket voor 1 uur toegang Aquapark PorecIntroductie in grot klimmen bij SpeleolitToegang tot de grotten van Baredine Minimaal 3 chill & fun activiteitenHet exacte progra...

Lees verder

  • Twee zwembaden
  • Animatieteam
  • Veel sportmogelijkheden
  • Aan het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken
8,3

Klantwaardering

gebaseerd op 15 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

4 September 2017
"Als ik zeker wist dat ik de caravan die wij hadden, altijd zou krijgen dan zou ik misschien wel vaker daar na toe gaan.Prachtig uitzicht. Goed bereikbaar."

Bekijk alle beoordelingen

Deze accommodatie werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
8,3%
Stel ouder dan 30 jaar
0%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
8,3%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
41,7%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
41,7%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=108801


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar) (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar) (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar) (tot 2 jaar)