Camping Aminess Park Mareda

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Camping Aminess Park Mareda

Camping Aminess Park Maredais een luxueuze familiecamping aan de prachtige Adriatische kust in Kroatië. Het wordt omgeven door een eeuwenoud eikenbos en ligt pal aan de kristalblauwe zee.

Om de camping heen liggen uitgestrekte wijngaarden en het centrum van Novigrad vind je al vier kilometer verderop. Om hier te komen kun je de auto pakken, maar ook fijn is om de fiets te pakken. Deze kun je op camping huren.

Vooral voor gezinnen met kinderen is de camping erg populair, want er is van alles te doen: naast de talloze sportactiviteiten, worden er regelmatig leuk workshops georganiseerd en zijn er animatieprogramma’s voor alle leeftijden. Maar de eyecather van de camping is toch wel het nieuwe zwembad: een heuse, met zout water gevulde, infinity pool direct aan zee. Niet alleen erg mooi, maar ook super relaxed. Wil je meer ontspanning, dan biedt het wellnesscenter uitkomt. Deze is voorzien van een sauna, jacuzzi, rustruimte en fitnesscentrum. En bovendien kun je er allerlei heerlijke behandelingen ondergaan...

Lees verder

  • Luxueuze familiecamping
  • In de schaduw van een eikenbos
  • Aan zee
  • Omgeven door wijngaarden
  • Talloze sport- en spelactiviteiten

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 2 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Marjolijn - 14 augustus 2016
"Camping ligt heerlijk dichtbij het strand, nieuw aangelegd zwembad bij mobile home is prima. Regels m.b.t. gebruik van dit zwemnbad zouden beter gecontroleerd moeten worden. Niet alle mobile homes liggen even gunstig. Het is niet zo prettig wanneer iedereen langs jouw verblijf loopt, ook 's avonds laat en 's morgens vroeg. Daarnaast lag die van ons ook erg dichtbij het sanitair voor de camping en dat geeft veel overlast."

Bekijk alle beoordelingen

Deze accommodatie werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
0%
Stel ouder dan 30 jaar
0%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
29%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
38,7%
Groepen vrienden
6,5%
Overige groepen
25,8%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=170138


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)