Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Lanterna

Appartementen Lanterna is een ruim opgezet vakantiecomplex met een mooie ligging omgeven door pijnbomen en direct aan zee. De appartementen zijn verdeeld over verschillende gebouwen en zijn eenvoudig ingericht. Het vakantiepark heeft een bar en restaurant waar u kunt genieten van een diner, maar u kunt natuurlijk ook in de stad Lanterna wat eten. Omdat appartementen Lanterna tussen de steden Umag en Porec is gesitueerd kunt u met gemakt een dagje uittrekken om deze mooie steden te bezoeken. Liever een sportieve dag? Het complex beschikt onder andere over een minigolfbaan, tennisbaan, fietsverhuur en diverse watersportmogelijkheden.

Liever met het vliegtuig op vakantie? Klik dan hier.

Lees verder

  • Animatieprogramma
  • Mooie ligging in bosrijke omgeving
  • 200 meter van kiezelstrand

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 1 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

M. Berghuis - 1 juli 2017
"Mooi park. Kamers vallen tegen en zijn niet de appartementen zoals op de foto. Kamer wordt niet schoongemaakt en bedlinnen zijn ook niet verschoond. Handdoeken worden niet 2 keer verschoond maar 1 keer. Oude handdoeken laten ze gewoon liggen. Ze komen de handdoeken al voor 8 uur in de ochtend verschonen als je nog op bed ligt. Verder is er wel een mooi strand, dat is bijna 1km lopen de andere kant op. Park is verder mooi"

Bekijk alle beoordelingen

Deze accommodatie werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
24,4%
Stel ouder dan 30 jaar
12,2%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
12,2%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
39%
Groepen vrienden
2,4%
Overige groepen
9,8%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=37473


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)