Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Montecatini Palace

Bij aankomst in het luxe boutique hotel hotel Montecatini Palace, kun je haast niets anders doen dan  ‘oh’ en ah’ te stamelen en je te vergapen aan al het moois om je heen. Dit hotel heeft namelijk een grandeur van jou heb ik daar. De kamers zijn stijlvol en modern gedecoreerd en zijn net even anders dan anders. Bovendien is er een gastronomisch restaurant, een mooi wellnesscenter en rooftop pool waarvandaan je met een martini in de hand kunt genieten van een spectaculair uitzicht op het schilderachtige Toscaanse heuvellandschap.

Lees verder

  • Boutique hotel
  • Gastronomisch restaurant
  • Wellnesscenter
  • Rooftop pool
  • Vlak bij het centrum

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 1 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

26 June 2016
"5 sterren voor de prijs per persoon was al onmogelijk maar bijna ieder hotel in Montecatini pretendeert 5 sterren te hebben. De sfeer in het hotel was niet geweldig ofschoon het personeel erg vriendelijk was, misschien lag het aan de gasten? Het hotel ziet er netjes uit maar het interieur doet denken aan jaren 80 Italiaans design met veel zwart wit en glas. Drankjes absurd duur en dat alleen omdat er 5 sterren geclaimd worden. Dit hotel heeft in mijn ogen een verkeerde inschatting gemaakt in wat..."Lees verder

Bekijk alle beoordelingen

Deze accommodatie werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
42,9%
Stel ouder dan 30 jaar
57,1%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
0%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=196146


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar) (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar) (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar) (tot 2 jaar)