Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Camping Continental Lido

7,7

Camping Continental Lido is een geliefde camping en dat is niet zonder reden. Ten eerste is de ligging geweldig: je zit namelijk aan het mooie Lago di Mergozzo, slechts één kilometer van het bekende Lago Maggiore. Het dorp Mergozzo is één van die geweldige, pittoreske, Italiaanse dorpjes vol leuke barretjes en fotogenieke straten. Dan zijn bezienswaardigheden als Stresa en Fondotoce di Verbania ook nog eens dichtbij. Wat een geweldige ligging he.

Klein kun je Camping Continental Lido zeker niet noemen: het terrein is maar liefst 100.000m² en dat is inclusief het eigen een zandstrand aan het meer. Een strandje dat overigens erg kindervriendelijk is doordat het langzaam afloopt in het water. Tel daar de leuke speeltuinen, het internationale animatieteam en het fijne zwembad bij op en je hebt een ideale familiecamping.

Op de camping vind je nog veel meer fijne voorzieningen. Zo heb je een gezellige bar, uiteraard een restaurant/pizzeria, een disco, een openluchttheater en ook nog een ruime campingsupermarkt. Hier op Camping Continental Lido kun je genieten, ontspannen en deelnemen aan activiteiten tegelijkertijd. Uitpuffen kun je altijd in de vele schaduwrijke plekken op de camping.

Lees verder

  • Fantastische ligging
  • Goed verzorgde camping
  • Vele sportmogelijkheden
  • Zeer geschikt voor kleine kinderen

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,7

Klantwaardering

gebaseerd op 7 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

23 July 2018
"Mijn eerste keer op een camping, met mijn gezin, ik was benieuwd... Het is erg goed bevallen; de stacaravan (maxi comfort) was eenvoudig, maar goed: goede douche, goede wc (ruimte), redelijk tot goede bedden, alleen het tuinmeubilair was wat minder. De camping zelf is behoorlijk groot zonder massaal te zijn. Het zwembad was leuk met 2 glijbanen en overzichtelijk zodat we de kinderen in de gaten konden houden. Het Mergozzomeer hebben we slechts 1 keer gebruik van gemaakt; heel mooi en zuiver. De ..."Lees verder

Bekijk alle beoordelingen

Deze accommodatie werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
5,7%
Stel ouder dan 30 jaar
6,5%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
55,2%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
23,5%
Groepen vrienden
1,7%
Overige groepen
7,4%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=40599


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)