Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Le Terrazze Sul Lago

Vlak bij het populaire Gardameer en het gezellige plaatsje Desenzano del Garda liggen de comfortabele appartementen van Le Terrazze Sul Lago. Ze bevinden zich in een weelderige tuin en bieden een prachtig uitzicht op het mooie natuurlandschap.

Hoewel het maar een minuut of 3 lopen is naar het kristalblauwe meer, kun je om te zwemmen ook terecht in de zwembaden die in de tuin pronken. Er omheen staan ook een aantal fijne ligbedden om heerlijk op weg te dromen. Ga je er liever er een dagje op uit? Pak dan de auto en bezoek de pittoreske plaatsje langs het meer of breng een bezoekje aan de romantische stad Venetië.

Lees verder

  • Vlak bij het Gardameer
  • Omgeven door een weelderige tuin
  • Comfortabele appartementen
  • Fijn zonneterras

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 3 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

27 May 2017
"Leuk appartementje op een mooi complex. We zaten aan het kleine zwembad, waar een flink aantal appartementen vast verhuurd is aan (of in eigendom is van) Italianen, waardoor het hier gedurende week lekker rustig was. Wel jammer, dat er dan in het weekend gelijk weer mensen handdoekje gaan leggen bij het zwembad, bij een ander voor het huisje, terwijl er voor iedereen in principe genoeg plek was. Omdat het sowieso rustig was kregen wij een andere parkeerplek, achter het hek, als service omdat ..."Lees verder

Bekijk alle beoordelingen

Deze accommodatie werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
9,1%
Stel ouder dan 30 jaar
27,3%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
9,1%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
18,2%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
36,4%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=162388


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)