Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Camping Fontanelle

7,5

De gezellige familiecamping Fontanelle heeft een fantastische, rustige ligging in het zuidwesten van het Gardameer. De camping wordt omringd door olijfbomen en ligt tussen het strand en het historische centrum van Moniga del Garda in.

Overnachten kan in een comfortabele of zelfs luxe stacaravan. Beide zijn ingericht met moderne meubels, airconditioning en een keuketje. Het is een heerlijke plek om een spelletje te spelen of te genieten van een goed glas wijn en een stokbroodje. Verder heeft de camping allerlei leuke faciliteiten, zoals een tennisbaan, speeltuin, zwembad en een gezellige kidsclub. En wordt er in het hoogseizoen, voor jong en oud, van alles georganiseerd door het animatieteam.

Vanuit de camping kun je genoeg leuke uitstapjes maken. Zo zijn het grandioze pretpark Gardaland en het spectaculaire waterpark Caneva World leuk om met de kids te bezoeken, kun je eindeloos shoppen in fashion stad Milaan en kun je cultuur opsnuiven in de romantische stad Verona.

Lees verder

  • Aan het Gardameer
  • Kindvriendelijk
  • Rustige ligging
  • Ideaal voor families
  • Moderne stacravans
  • Leuke omgeving

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,5

Klantwaardering

gebaseerd op 4 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

1 August 2018
"Voor het 3de jaar verbleven op Fontanelle, maar waarschijnlijk ook voor het laatst. Camping is druk met uitbreiden door nieuwe caravans te plaatsten, maar vergeet hierdoor het onderhoud van de bestaande caravans. Veel kleine gebreken zoals kapotte keuken kastjes, lattenbodem van het bed en losse WC bril. De douche van onze mobile home werd niet warm, dus ik heb 2 weken lauw/koud gedouched (de rest van het gezin ging naar het toiletgebouw op de camping). Toen we daar iets van zeiden tegen de eige..."Lees verder

Bekijk alle beoordelingen

Deze accommodatie werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
2,9%
Stel ouder dan 30 jaar
5,8%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
39,4%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
30,8%
Groepen vrienden
6,7%
Overige groepen
14,4%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=113595


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)