Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

La Limonaia - Hotel

7,6

Vanuit La Limonaia heb je een adembenemend uitzicht over het Gardameer. De locatie is dan ook echt geweldig. Je zit nog tussen de bergen, op de berghelling en wordt omringd door een prachtig park vol olijfbomen, oleanders en cipressen.

De verschillende appartementen en hotelkamers die samen La Limonaia vormen, liggen rond het hoofdgebouw. Hier vind je onder andere het fijne restaurant.

De omgeving van La Limonaia heeft veel te bieden. Van de mooie strandjes tot de groene bergen waar je schitterend kunt wandelen. De dorpjes in de buurt zijn sfeervol en gezellig. Het loont zeker hier eens een hapje te gaan eten. Of ga naar de markt, scoor veel lekkere Italiaanse hapjes en ga picknicken op een plek met een geweldig uitzicht.

Lees verder

  • Prachtige ligging
  • Overdekt zwembad en buitenbad
  • Shuttleservice naar Limone
  • Schitterend uitzicht

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,6

Klantwaardering

gebaseerd op 25 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Can, Manon en Amber - 1 augustus 2018
"1. Wat een drama qua parkeren! Veel te weinig plekken. 2. Verouderd hotel, wat zeker aan renovatie toe is. Van kamers tot aan het zwembad. 3. Als je wat slechter ter been bent, of klachten hebt met ademhalen enzo, gewoon NIET DOEN! Niet eens in overweging nemen. Het hotelpersoneel is over het algemeen prima, wat in de bediening loopt, alleen sommige personen van de receptie begint al te zuchten als je met een pinpas of creditcard wilt betalen in het winkeltje. Want dan moet hij 10 meter lopen ..."Lees verder

Bekijk alle beoordelingen

Deze accommodatie werd geboekt door

Reizigers alleen
0,8%
Stel t/m 30 jaar
22%
Stel ouder dan 30 jaar
40,9%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
8,4%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
15,7%
Groepen vrienden
4,1%
Overige groepen
8,1%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=39732


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)