Residence Parco del Garda

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Residence Parco del Garda

6,4

Voor een ontspannen vakantie in de natuur is residence Parco del Garda een ideaal vakantieadres. De residence wordt omgeven door een groene oase en voor de deur pronkt het kristalblauwe Gardameer. Kijk je iets verder, dan zie je ook de indrukwekkende Dolomieten.

De tuin van residence Parco del Garda wordt versierd met eeuwenoude olijbomen en zachte groene grasveldjes om lekker op te liggen. Verder vind je er 2 zwembaden, een tennisbaan, een speeltuin en de appartementen, die verspreid zijn over verschillende gebouwtjes.

Op het terrein vind je ook een minimarket waar je ’s morgens terecht kunt voor versgebakken broodjes en restaurant-pizzeria, La Loda. Hier kun je op het terras niet alleen genieten van internationale en lokale specialiteiten, maar ook van een betoverend uitzicht over het sprookjesachtige meer.

Lees verder

  • Een weelderige tuin
  • Vlak bij het Gardameer
  • Oase van rust
  • Gemoedelijke sfeer

Verzorging

prijzen zien & boeken
6,4

Klantwaardering

gebaseerd op 11 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Aart en Inge - 10 september 2017
"Dit park en hotel zijn 50 jaar stil blijven staan in de tijd. Het zou een mooi park kunnen zijn maar heeft een flinke opknapbeurt nodig. De huisjes staan tussen olijfbomen, mooi, maar ook erg groot, waardoor er nauwelijks zicht is op het meer.Er stonden ook een paar autowrakken in het park, erg vreemd. De huisjes zelf zijn oud, en erg basic. Vrij somber en kaal. Ze waren schoon, maar niet echt fris, in de slaapkamer rook het erg muf. Echt gevaarlijk was het stopcontact vlak naast een gaspit. Omd..."Lees verder

Bekijk alle beoordelingen

Deze accommodatie werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
11,5%
Stel ouder dan 30 jaar
27,8%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
18,9%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
20,7%
Groepen vrienden
6,6%
Overige groepen
14,5%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=38773


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)