Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Sant' Anna

8,4

Op zoek naar een comfortabel vakantieverblijf aan de Italiaanse Bloemenriviera en moet het ook in de smaak vallen bij de kinderen? Dan zal Appartementen Sant' Anna zeker in de smaak vallen.

Sant' Anna ligt vlak bij het strand, maar wel een stukje boven de zeespiegel. Hierdoor heb je een prachtig uitzicht op het helderblauwe water van de Tyrreense Zee.

De appartementen van Sant' Anna bieden ruimte en comfort aan het hele gezin. Verder lonkt er voor de deur een heel fijn zwembad met zonneterras en is er een gezellige speeluin.

Lees verder

  • Comfortabele appartement
  • Ideaal voor gezinnen
  • Zwembad met zonneterras
  • Vlak bij het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken
8,4

Klantwaardering

gebaseerd op 11 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

4 August 2018
"Sant` Anna ligt op een geweldige locatie: op hoogte waardoor je uitzicht hebt over zee. Bovendien ben je in no time in het gezellige Pietra Ligure zelf en ook bij het strand: ideaal. Het zwembad is ook heerlijk en er zijn voldoende stoelen/ligbedden. Nadeel: er was niet altijd voldoende parkeerruimte, waardoor we de auto naar een ander plek (ook behorende bij het complex) moesten rijden (niet ver). De parkeerplaatsen zijn krap. We verbleven er een week; van zaterdag tot zaterdag. In de broch..."Lees verder

Bekijk alle beoordelingen

Deze accommodatie werd geboekt door

Reizigers alleen
1,3%
Stel t/m 30 jaar
3,9%
Stel ouder dan 30 jaar
40,8%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
15,8%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
25%
Groepen vrienden
3,9%
Overige groepen
9,2%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=168619


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)