Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Camping Spiaggia e Mare

7

Camping Spiaggia e Mare is een gezellige familiecamping aan een parelwit breed zandstrand.  De camping ligt op enkele honderd meter van de gezellige badplaats Porto Gribaldi en op een paar kilometer van de Po-Delta.

Dat de camping leuk is voor alle leeftijden zie je aan de diverse leuke faciliteiten die er zijn. Zo is er een voetbalveld, gamesroom en een miniclub. En wordt er voor zowel kinderen als volwassenen, de hele dag door animatie verzorgd. Ook kun je op de camping fietsen huren zodat je op ontdekkingstocht kunt gaan in de nabije omgeving.

Een verfrissende duik nemen kan natuurlijk in het glinsterende blauwe zeewater van de deur, maar ook in het mooie grote zwembad met uitzicht op de branding. Voor een hapje en een drankje kun je terecht in de minimarket, de afhaal of de pizzeria. Wil je uitgebreider tafelen, dan kun je voor een vlees-of vis menu terecht in het camping restaurant of in een van de gezellige restaurantjes in Porto Gribaldi.

Lees verder

  • Populaire camping
  • Uitgebreid activiteitenprogramma
  • Vlak bij de Po-Delta
  • Fietsverhuur
  • Nieuw aquapark
  • Direct aan het zandstrand

Verzorging

prijzen zien & boeken
7

Klantwaardering

gebaseerd op 5 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

29 July 2017
"Canping was leuk! Veel activiteiten te doen en mooi zwembad. Fijn strand. Vreselijk veel muggen! We zijn echt kapot gestoken. Stacaravan was zeer klein, erg jammer dat ik geen plattegrond heb ontvangen waar ik om had gevraagd. Viel me eerlijk gezegd echt tegen. Kamers waren echt iniminie. Caravan was echt sterk verouderd. Was geen welkomstpakket zoals bijv. 1 wc rol, afwasmiddel, sponsje etc. In de caravan was de tafel aan het slijten zodat het hout er door kwam. Dit ook zo bij de keuken...."Lees verder

Bekijk alle beoordelingen

Deze accommodatie werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
3,8%
Stel ouder dan 30 jaar
3,8%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
38%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
41,8%
Groepen vrienden
1,3%
Overige groepen
11,4%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=39111


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)