Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Centro Vacanze Pra' delle Torri

Centro Vacanze Pra' delle Torri is een prachtige familiecamping aan de Adriatische Kust. Het ligt pal aan het zandstrand en op een paar kilometer van de Italiaanse badplaats Caorle. Op de camping is er van alles te doen voor jong en oud: van een 18-holes golfbaan, en een winkelcentrum tot een grandioos aquapark. Eigenlijk hoef je de camping niet af, maar wil je er toch op uit, dan kun je allerlei leuke uitstapjes maken in de omgeving.FamFunBij alle accommodaties in Caorle is het FamFun pakket inbegrepen zodat je nóg meer uit je vakantie kunt halen. In Caorle kun je gratis deelnemen aan de volgende activiteiten;1 begeleide familie fietstocht op een Citybike langs de kust van Caorle1x per week FamFun Open Air Cinema Een bezoek aan een lokale wijnmakerijEen FamFun stranddag met activiteiten en een lunchHet exacte programma wordt ter plaatse bekendgemaakt en is afhankelijk van o.a. het weer, de ervaring en de groepssamenstelling. Alle activiteiten zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan anderen. Het FamFun activiteitenpakket is gratis bij een familievakantie naar Caorle, in de zomervakantie en heeft een waarde van minimaal 75 euro per persoon. Op deze FamFun bestemming zijn er minimaal twee Nederlandstalige FamFun Guides. Zij begeleiden alle activiteiten en geven je nuttige t...

Lees verder

Niets moet, niksen mag. Tijdens een ontspannen familievakantie van FamFun kun je lekker samen luieren en wanneer je zin hebt, deelnemen aan grandioze spellen of leuke uitstapjes. FamFun wordt aangeboden van 30 juni t/m 1 september 2018 en is exclusief voor Sunweb gasten.

Meer informatie

WAAR GAAT JOUW FAMFUN VAKANTIE NAARTOE? Is een FamFun vakantie écht iets voor jou, maar twijfel je nog over de bestemming?

klik dan hier

en bekijk het overzicht met alle FamFun bestemmingen.

Alle FamFun vakanties

[ACCO_SEARCHFEATURE_FAMFUN_DESCRIPTION_BUTTOM_LEFT]

 • Inclusief FamFun activiteitenprogramma
 • Grandioze familiecamping
 • Spectaculair aquapark
 • Talloze sportfaciliteiten
 • Aan het zandstrand

Faciliteiten

 • Klasse: luxe
 • Receptie
 • Televisiehoek
 • Parkeerterrein

Meer faciliteiten

Ligging en omgeving

 • Aan het strand (zandstrand)
 • Afstand tot centrum: circa 5 kilometer

Lees verder

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 0 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Op dit moment zijn er geen berichten over deze accommodatie.

Deze accommodatie werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
0%
Stel ouder dan 30 jaar
11,1%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
55,6%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
33,3%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=3311689


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)