Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Villaggio Gelsomini / Orchidee

Villaggio Gelsomini / Orchidee is een gemoedelijk en kleinschalig vakantieadres vlak bij het centrum van Bibione en op loopafstand van het zandstrand. De appartementen van Villaggio Gelsomini / Orchidee zijn vrij basic ingericht, maar in de tuin van is het goed toeven. Er is een fijn zwembad en je kunt lekker wegdromen op een van de ligbedjes of op je handdoekje in het gras.


FamFun

Bij alle accommodaties in Bibione is het FamFun pakket inbegrepen zodat je nóg meer uit je vakantie kunt halen. In Bibione kun je gratis deelnemen aan de volgende activiteiten;

2 uur met je familie varen op een eigen speedboot
Een boottrip over de historische lagunes van Bibione
Een bezoek aan een lokale wijnmakerij

Het exacte programma wordt ter plaatse bekendgemaakt en is afhankelijk van o.a. het weer, de ervaring en de groepssamenstelling. Alle activiteiten zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan anderen. Het FamFun activiteitenpakket is gratis bij een familievakantie naar Bibione, in de zomervakantie en heeft een waarde van minimaal 75 euro per persoon. Op deze FamFun bestemming zijn er minimaal twee Nederlandstalige FamFun Guides. Zij begeleiden alle activiteiten en geven je nuttige tips en tricks.

Lees verder

  • Inclusief FamFun activiteitenprogramma
  • Gemoedelijk & kleinschalig
  • Fijne tuin
  • Vlak bij Bibione
  • Vlak bij het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 1 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

3 June 2018
"We moesten de sleutel voor het appartement ophalen bij een reisorganisatie. Kregen daar de sleutel en een lakenpakket aangereikt. Daarna werden we weggestuurd zonder enige begeleiding naar de woning. We hebben een half uur lopen zoeken naar het appartement. Toen we dat eenmaal gevonden hadden bleek het gas nog n iet aangesloten en er was geen warm water. We konden ons dus niet douchen. Bij navraag bleek dat de boiler enige uren moest opwarmen. In het appartement stond een tafel met 4 stoelen. He..."Lees verder

Bekijk alle beoordelingen

Deze accommodatie werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
0%
Stel ouder dan 30 jaar
16,7%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
50%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
33,3%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=191448


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)