Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Villaggio White Star

De appartementen van Villaggio White Star hebben een rustige ligging in een groene omgeving. Het centrum van Bibione ligt op circa 500 meter en het strand op 1100 meter afstand. Met de bus ben je zo bij het strand waar een gratis strandstoel met parasol al op je staat te wachten. Bij de appartementen zit een zwembad met een apart kinderbad en de auto kun je gratis parkeren op de privé parkeerplaatsen. De appartementen zijn voorzien van een balkon, zit- en eethoek en een tv. Goede uitvalsbasis voor een fantastische vakantie in Bibione!FamFunBij alle accommodaties in Bibione is het FamFun pakket inbegrepen zodat je nóg meer uit je vakantie kunt halen. In Bibione kun je gratis deelnemen aan de volgende activiteiten;2 uur met je familie varen op een eigen speedbootEen boottrip over de historische lagunes van BibioneEen bezoek aan een lokale wijnmakerijHet exacte programma wordt ter plaatse bekendgemaakt en is afhankelijk van o.a. het weer, de ervaring en de groepssamenstelling. Alle activiteiten zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan anderen. Het FamFun activiteitenpakket is gratis bij een familievakantie naar Bibione, in de zomervakantie en heeft een waarde van minimaal 75 euro per persoon. Op deze FamFun bestemming zijn er minimaal twee Nederlandstalige FamFun Gui...

Lees verder

  • Inclusief FamFun activiteitenprogramma
  • Rustige ligging in groene omgeving
  • Zwembad met kinderbad
  • Gratis strandservice

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 1 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

28 July 2018
"Leuk voor een week maar net wat te ver van het centrum gelegen. Groot nadeel is dat het zwembad tussen 13.00 uur en 15.30 uur gesloten is op het warmst van de dag. Appartement is niet echt geschikt voor 5 of meerdere personen."

Bekijk alle beoordelingen

Deze accommodatie werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
0%
Stel ouder dan 30 jaar
0%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
25%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
25%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
50%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=161359


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)