Camping Domaine de la Paille Basse

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Camping Domaine de la Paille Basse

7,4

In het hart van de Dordogne vallei, halverwege tussen Rocamadour en Sarlat ligt de gemoedelijke camping Domaine de la Paille Basse. De verzorgde familiecamping is opgebouwd in een voormalig middeleeuws gehucht en ligt boven op een heuvel.

Drie woonboerderijen vormden destijds het gehucht. Nu bevinden zich hier allerlei comfortabele voorzieningen, zoals het restaurant, pannenkoekeneethuis en de kruidenier. In het restaurant kun je heerlijk streekgerechten proeven, maar je kunt ook afhalen: pizza’s, frietjes, salades, noem maar op.

De camping heeft allerlei leuke faciliteiten, zoals diverse sportmogelijkheden, een kinderclub, en een grandioos zwembad. Daarnaast kun je fietsen huren om zo op ontdekking te gaan in de omgeving. In de nabije omgeving van de camping is er ook van alles te doen. Zo kun je in de buurt survivallen, klimmen of vissen.

Lees verder

  • Gemoedelijke sfeer
  • Voormalig middeleeuws gehucht
  • Boven op een heuvel
  • Ideaal voor gezinnen
  • Grandioos zwembad

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,4

Klantwaardering

gebaseerd op 6 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

6 August 2016
"Overall is het erg goed bevallen, maar de kwaliteit van het restaurant kan een stuk beter (2x gegeten). Ontvangst was tevens wat minder, niet echt vriendelijk en letterlijk geen woord engels of duits. Kan me een beetje redden in het Frans, maar het wordt lastig als men niet zn best wil/kan doen om er samen uit te komen. Overigens was de ontvangst niet op de centrale receptie, die wel erg goed en vriendelijk waren."

Bekijk alle beoordelingen

Deze accommodatie werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
3,6%
Stel ouder dan 30 jaar
32,7%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
32,7%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
21,8%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
9,1%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=178709


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)