figure element

Sunweb fietsvakanties

Sunweb neemt je mee op de mooiste en meest populaire fietsbestemming aan de Costa Blanca!

Calpe is een van de meest geschikte plaatsen in Europa voor fietsvakanties. Van maart tot mei wordt de Costa Blanca overspoeld met fietsers. Dit vanwege de prachtige natuur, veilige, uitdagende wegen en uiteraard de grootste kans op mooi weer.

Samen met de staff van het World Tour Team Sunweb 2017 selecteerden wij de mooiste trainingsritten van professionele fietsers. Deze tochten staan gratis ter beschikking in het Sunweb Cycling Center.

Sunweb Cycling Center

Nieuw in 2017 zijn de exclusieve Sunweb Cycling Centers. Hier kun je terecht voor alle informatie omtrent de tochten die Sunweb je ter beschikking stelt (via gpx-files). Je kunt hier ook een prachtige Team-Sunweb fiets (Giant) huren voor de hele periode, uitgerust met een Garmin fietscomputer (GPS).

Begeleide tochten

Wil je je liever niet bezig houden met uitstippelen van routes en vind je het fijner om de streek te ontdekken onder begeleiding van zeer ervaren fietsbegeleiders? Boek dan de optie ‘Begeleide fietstochten’. Onze crew neemt je dan iedere dag mee om de mooiste plekjes van de streek te laten zien. De fietsgroepen worden ingedeeld op fietsniveau zodat je op jouw fietsniveau mee zult rijden.

Fietstransport

Geef je er de voorkeur aan om op jouw eigen fiets te rijden? Kies dan in stap 2 de optie ‘Fietstransport’. Via een gespecialiseerde koerierdienst wordt jouw fiets dan naar de bestemming, en ook weer terug, gebracht.

Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)