Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Camping Palavas

Op honderd meter van het strand, precies onder Montpellier ligt Camping Palavas. Als je de camping afloopt, ga je bijna meteen het strand weer op. Langs smalle drukke strandweggetjes hoef je hier dus niet heen voor je de zee in kunt.

Camping Palavas staat ook bekend om het zwembad of eigenlijk om de zwembaden en natuurlijk de bijbehorende glijbanen. Het zwembadgedeelte is maar liefst 350 m2! Kinderen kunnen hier dagen doorbrengen. Voor iets oudere kinderen is hier ook meer dan genoeg te doen. Een avondje dansen, kun je ook in de omgeving. Altijd al eens willen leren surfen, jetski besturen of kitesurfen? Waarom neem je geen lessen hier? Op het strand staan ze altijd voor je klaar.

Montpellier is echt één of eigenlijk wel meer bezoeken waard. De stad wordt vaak het kleine Parijs van het zuiden genoemd en heeft zelfs een eigen Arc de Triomphe. Door het gehele centrum vind je veel prachtige historische panden, de twee operahuizen zijn erg bekend. Alleen al door de ligging, namelijk slechts 400 meter van elkaar. Het historische centrum wordt gevormd door de smalle straatjes en leuke pleintjes. Het bekendste deel heet Place de la Comédie. Een paar keer per week kun je hier straatartiesten en muzikanten vinden.

Lees verder

  • Dicht bij Montpellier
  • Bijna direct aan zee
  • Veel zwemruimte
  • Bruisend centrum

Faciliteiten

  • Receptie (geopend van 08:30 tot 12:00 en van 14:30 tot 19:00 uur, geopend van zaterdag 4 juli 2015 t/m zaterdag 29 augustus 2015 tussen 08:00 en 12:00 uur en tussen 14:00 en 20:00 uur)
  • Wi-Fi in openbare ruimte
  • Huisdieren toegestaan
  • Plaats op parkeerterrein: gratis

Meer faciliteiten

Ligging en omgeving

Aan zee (geen strand)

Lees verder

Verzorging

Logies

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 0 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Op dit moment zijn er geen berichten over deze accommodatie.

Deze accommodatie werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
0%
Stel ouder dan 30 jaar
0%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
50%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
50%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=149704


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar) (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar) (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar) (tot 2 jaar)